admin admin .

admin

موارد مصرف داروی سفالکسین

عفونت حلق،گوش و دندان تجویز می شود.

از مزایای این دارو این است که می تواند جهت درمان بزرگسالان و اطفال تجویز شود و می توان از آن جهت درمان عفونت ها در هنگام بارداری استفاده کرد.

این دارو با ازبین بردن میکروب های عامل عفونت،کمک به بهبودی عفونت و جلوگیری از پیشرفت آن می نمایند. برخی از افرادی که به پنی سیلین ها حساسیت دارند ،ممکن است به این دارو نیز حساسیت داشته باشند . به همین دلیل پیش از شروع درمان در صورت حساسیت به هرگونه آنتی بیوتیک ،نام آن را به پزشک خود بگویید.

نحوه مصرف سفالکسین
-آنتی بیوتیک ها را دقیقاً مطابق دستور پزشک مصرف کنید و دوره ی درمان را حتی اگر احساس خوب شدن می کنید و نشانه های بیماری برطرف شده است کامل کنید زیرا در این زمان ممکن است هنوز باکتری بصورت کامل ریشه کن نشده باشد و این کار احتمال بروز مقاومت میکروبی را بالا می برد.

سفالکسین سفالکسین به شکل کپسول
سفالکسین‌ را می‌توان‌ با شکم‌ خالی‌ مصرف‌ کرد، یا می‌توان‌ برای‌ جلوگیری‌ از دل‌ بهم‌ خوردگی‌ آن‌ را با غذا خورد. بهتر است‌ دارو در نوبت‌هایی‌ با فواصل‌ یکسان‌ در طی‌ شبانه‌روز مصرف‌ شود تا سطح‌ دارو در خون‌ ثابت‌ باقی‌ بماند.

معمولاً این دارو بصورت ۴ کپسول در روز(هر ۶ ساعت ۱ عدد) تجویز می شود .مقدار مصرف مناسب عفونت شما توسط پزشکتان مشخص خواهد شد.

در صورتی که فرم مایع خوراکی برای کودکتان تجویز شده است، مقدار مصرف با توجه به سن و وزن آنها توسط پزشک محاسبه می شود .در این موارد در هر نوبت مصرف دارو لازم است مقدار دارو را به دقت اندازه گیری نمایید و دقیقاً به اندازه ی تجویز شده به کودک بدهید.

_پزشک شما طول دوره درمان با این دارو را مشخص می کند و شما حتما باید تا انتهای دوره ی درمان،دارو را بصورت منظم مصرف نمایید.معمولا درمان با این دارو ۵ تا ۷ روزه می باشد اما ممکن است پزشک دوره ای کوتاه تر یا بلندتر از این میزان برای عفونت شما تجویز نماید.

بیشتر بدانید موارد احتیاط‌ سفالکسین‌

در صورت‌ وجود هریک‌ از موارد زیر پیش‌ از مصرف‌ سفالکسین‌، پزشکتان‌ را مطلع‌ سازید:

حساسیت‌ به‌ هر نوع‌ ماده‌ غذایی‌، نگهدارنده‌ها، رنگ‌های‌ خوراکی‌، یا داروهای‌ دیگر نظیر آنتی‌بیوتیک‌ها یا پنی‌سیلین‌ها یا سفالوسپورین‌ها). بارداری‌ یا شیردهی‌.

عادت‌ به‌ مصرف‌ مشروب‌ الکلی‌.

سفالکسین سفالکسین به شکل شربت
مصرف‌ داروهای‌ دیگر، به‌ ویژه‌ داروهای‌ ضدالتهابی‌ غیراستروییدی‌ (مثل‌ ایبوپروفن‌، آسپیرین‌ )، ضدانعقادها (رقیق‌کننده‌های‌ خون‌ نظیر وارفارین ‌)، پروبنسید (یک‌ داروی‌ درمان‌ نقرس ‌).

ابتلا به‌ مشکلات‌ خونریزی‌دهنده‌ (نظیر زخم‌ معده‌ ، هموفیلی‌، و کمبود پلاکتی‌)، کولیت‌ (التهاب‌ روده‌ بزرگ‌ ) یا بیماری‌های‌ کلیوی‌ و کبدی‌ یا سابقه‌ هریک‌ از موارد مذکور.

عوارض جانبی سفالکسین
اسهال خفیف در ابتدای درمان از عوارض شایع سفالکسین می باشد که خود به خود برطرف می شود . در صورت وقوع آن مایعات به مقدار کافی مصرف نمایید اما در صورت ادامه دار شدن اسهال بیشتر از ۲۴ ساعت و شدید تر شدن یا حاوی خون بودن آن به پزشک خود مراجعه کنید.

_احساس تهوع،درد شکمی و سوء هاضمه ممکن است در مدت درمان با این دارو ایجاد شود ،برای بهبود آن مصرف غذاهای سبک و ساده و مصرف دارو پس از وعده ی غذایی می تواند کمک کننده باشد.

نگهداری:

سوسپانسیون آماده شده ی دارو را حداکثر ۱۰تا۱۴روز در یخچال نگهداری نمایید.

نبایدها

نباید سفالکسین‌ تاریخ‌ مصرف‌ گذشته‌ استفاده‌ کنید. نباید پیش‌ از اتمام‌ دارو آن‌ را قطع‌ کنید، مگر به‌ دستور پزشک‌.

دارویاب , دانشنامه رشد

گردآوری: پرشین وی


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۱۵:۵۸ توسط:admin موضوع: نظرات (0)